Waarom

Zoals eerder aangegeven is het onze bedoeling om bij de klant thuis creatieve culinaire gerechten te bereiden, waarbij u ongestoord en zorgeloos kan meegenieten met uw genodigden. Een kok in huis halen heeft voor de klant zo zijn voordelen tegenover zelf

Waarom
Brie, passievrucht en oesterblad
  • In eerste instantie ontvangt u uw gasten thuis in een vertrouwde omgeving.
  • U kiest de muziek, de tafelversiering, het decor. En gezien u niet zelf kookt hoeft u niets te missen van alle gesprekken.
  • Thuis kunt u genieten van uw eigen wijnen. Op zich is dat een aanzienlijke troef m.b.t. het prijskaartje. Niet alleen op de wijn bespaart de gastheer/gastvrouw aanzienlijk, maar ook  op alle andere dranken die geschonken worden.
  • Bovendien is de keuze van de dranken veel uitgebreider en aangepaster aan de smaak van uw genodigden.
  • Er hoeft geen kostbare tijd te worden geïnvesteerd in het aankopen van ingrediënten, het voorbereiden van de maaltijd of de afwas nadien. Ook dat zijn onderdelen van onze service.
  • De tijd die u wenst te delen met uw gasten bepaalt u zelf. Er is dus geen sprake van een 'sluitingsuur', in tegenstelling tot een restaurantbezoek. Bovendien hebt u geen last van andere, eventueel storende restaurantbezoekers. En zelf kan uw gezelschap, soms wel een vrolijke boel, moeilijk andere klanten storen.
  • U kan "doen lik of da'j thus zyt!", om het even in de streektaal te kleuren.

U kan ons steeds contacteren voor vrijblijvende informatie via ons informatieformulier