Kostprijs

"Koken kost geld" maar daarom hoeft dit niet altijd duurder te zijn dan een restaurantbezoek. Omdat wij steeds met dagverse producten werken wil dan ook weer niet zeggen dat deze ingrediënten het kostenplaatje goedkoper maken.

Kostprijs
Wilde zalm zure room avruga kaviaar en venkelbloem

De kostprijs van het gehele gebeuren zal hoofdzakelijk afhangen van het gekozen menu en de verwachtingen die u stelt tijdens het feestgebeuren. U bespaart vooral op de dranken, omdat die uit eigen voorraad komen. Zelfs wanneer wij voor u de aangepaste wijnen kiezen, betaalt u nooit wat u op restaurant zou betalen.

Transparante kostenstructuur (geldig vanaf 1 oktober 2021)

  • vooraf wordt de prijs van het menu met gastheer/gastvrouw afgesproken,
  • in de prijs van het menu is de verloning van de chef-kok inbegrepen (8 uur),
  • afhankelijk van de gekozen formule zijn er al dan niet bijkomende opties mogelijk zoals bediening € 26,00 /u (excl. BTW) per hulpkelner,
  • indien nodig zorgen wij voor borden, bestek en glazen waarin de afwas uiteraard is inbegrepen,
  • in de formule carte-blance dekken wij de tafel maar gebruiken we uw linnen,
  • wenst u een kunstige tafelversiering daarvoor kan u eveens een beroep op Flower Art Tim Beyens
  • vervoerkosten bedragen € 0,60/km (excl. BTW)
  • inhuren als freelance kok: € 30,00/u (excl. BTW + vervoer)
  • indien u zelf voor de wijnen kiest vragen wij een kurkrecht van € 7,00/fl (excl. BTW)

Wenst u een offerte op maat? Vul dan ons reservatieformulier in of contacteer ons telefonisch.