De kostprijs van het gehele gebeuren zal hoofdzakelijk afhangen van het gekozen menu en de verwachtingen die u stelt tijdens het feestgebeuren. U bespaart vooral op de dranken, omdat die uit eigen voorraad komen. Zelfs wanneer wij voor u de aangepaste wijnen kiezen, betaalt u nooit wat u op restaurant zou betalen.
Transparante kostenstructuur (geldig vanaf 1 oktober 2021)
- vooraf wordt de prijs van het menu met gastheer/gastvrouw afgesproken,
- in de prijs van het menu is de verloning van de chef-kok inbegrepen (8 uur),
- afhankelijk van de gekozen formule zijn er al dan niet bijkomende opties mogelijk zoals bediening € 26,00 /u (excl. BTW) per hulpkelner,
- indien nodig zorgen wij voor borden, bestek en glazen waarin de afwas uiteraard is inbegrepen,
- in de formule carte-blance dekken wij de tafel maar gebruiken we uw linnen,
- wenst u een kunstige tafelversiering daarvoor kan u eveens een beroep op Flower Art Tim Beyens
- vervoerkosten bedragen € 0,60/km (excl. BTW)
- inhuren als freelance kok: € 30,00/u (excl. BTW + vervoer)
- indien u zelf voor de wijnen kiest vragen wij een kurkrecht van € 7,00/fl (excl. BTW)
Wenst u een offerte op maat? Vul dan ons reservatieformulier in of contacteer ons telefonisch.