Bij het eerste contact worden alle verwachtingen van gastheer/gastvrouw besproken.
Tijdens dit eerste bezoek wordt er eveneens nagegaan of het nodige aanwezig is en of met de bestaande keukeninfrastructuur aan de vraag kan worden voldaan. Verder wordt afgesproken welke deelfacetten gastheer /gastvrouw zelf voor zijn/haar rekening neemt: zelf de tafel dekken, zorgen voor wijn of dranken, beschikbaar stellen van eventueel bijkomend materiaal. Meestal zal er ook een budget worden afgesproken waarbinnen het gehele concept dient gerealiseerd te worden.
U kan ons steeds contacteren voor vrijblijvende informatie via ons informatieformulier
Basic | Service | Carte-Blanche | |
Aankoop ingrediƫnten | Wij | Wij | Wij |
Wijn | U (Optie: wij) | U (Optie: wij) | Wij |
Koken | Wij | Wij | Wij |
Dekken v/d tafel | U | U | Wij |
Bediening | U | Wij | Wij |
Opruimen keuken | Wij | Wij | Wij |
Afwas bestek en service | U | Wij | Wij |
Afwas bestek en service | U | Wij | Wij |
In functie van de verzamelde gegevens en verwachtingen, documenteren we ons om zo een evenwichtig en aangepast menu samen te stellen. Op basis van alle gegevens wordt er een voorstel geformuleerd naar gastheer/gastvrouw.